Uncategorized

Decor de poveste cu material satinat

Decor de poveste cu material satinatExista mai multe tipuri de stralucire valabile si pentru lucruri, dar si pentru oameni.
1.Stralucirea stridenta, care produce dureri de cap si de ochi. Este ieftina si acest lucru se citeste de departe in aspectul materialelor, daca vorbim despre ele si in comportamentul oamenilor care vor sa para altfel decat sunt, daca ne referim la stralucirea umana.
In general, eleganta este incompatibila cu acest tip de stralucire. Nu iti doresti un cearsaf cu paiete pe pat, o perdea cu margele stralucitoare si material lucios de calitate indoielnica.
2.material satinat sau stralucirea de clasa.
Daca omul din ”material satinat” este modest, muncitor si generos, ceaersaful din acelasi material este placut la vedere si la atingere, racoritor si delicat. Cand te asezi pe pat simti atingerea catifelata a cearsafului facut din acest material, plus aspectul te imbie sa vii acasa si sa ai contact cu tot ceee ce este facut din acesta materie prima.
Din material satinat colorat sau alb se pot face si protectii pentru saltea, dar si fete de masa si draperii care ne feresc de soare.
O traversa de dimensiuni generoase asezata peste covorul din sufragerie, cand cei mici se joaca va scuteste de multe neplaceri. Covorul gros si greu de spalat nu se va mai umple de plastilina, ciocolata, pete de suc sau lapte. Puteti alege un imprimeu care sa-i atraga si va vor cere ei sa le puneti protectia inainte de a incepe sa se joace in sufragerie sau in dormitorul lor.
Din acelasi material comod si cu aspet frumos se poate face o invelitoare pentru copii in noptile de vara caldute, dar peste noapte nu suficient de calduroare, incat micutul sa doarma dezvelit.
Si in dormitorul conjugat sunt recomandate cearsafuri din material creponat satinat individuale, fiindca este posibil ca unuia sa i se para destul de cald ca sa nu accepte sa fie invelit, iar altuia suficient de racoare ca sa se inveleasca.
Gama variata de produse din magazin va permite sa asortati lenjeriile, fetele de perna si de masa la decoratiunile interioare. Sigur ca exista si lenjerii gata facute, dar va prezint o lista de motive care sa va determine sa cumparati metraje pentru lenjerii:
-daca patul dumneavoastra nu are dimensiuni standard, puteti face caersaful dupa marimea acestuia, fara sa fiti obligati sa cumparati unul prea mare sau prea mic.
-lenjeriile gata facute nu sunt la fel de ”democratice” cu alegerea cumparatorului, cum sunt metrajele. Iti doresti o lenjerie din damasc, dar daca nu se afla in magazin si ai neaparata nevoie de una, cumperi din oricare alt material aflat in stoc. Vrei cearsaf de pat cu ursuleti pentru patutul celui mic, dar accepti sa cumperi si unul simplu, fiindca nu se afla de-a gata produsul dorit de tine.
-poti spala si testa calitatile unei portiuni din material inainte sa fie cusut. In functie de comportament decizi daca se merita sa faci un cearsaf din el sau nu. Sa fiu mai explicita. Comanzi 1 metru de produs, il speli si urmaresti cu atentie daca: se decoloreaza, intra la apa, apar gauri in el. Daca trece testul, revii cu comanda si iti faci cate lenjerii de par doresti, in caz contrar renunti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *