Articole Comunicat de presa

Domnisoarele mele de onoare infloresc in rochii perfecte

Am ales fete pe spanceana sa-mi fie domnisoare de onoare. De fapt de cand ieseam impreuna in oras, cei care ne vedeau spunea ca eu sunt sultana Hurrem, iar ele cadanele din suita mea fiindca eram toate frumoase-frumoase. Nu conta ca una era blonda, alta bruneta, satena sau roscata, posedam genul de frumusete care i-a mintile. Sa fiu mai explicita. Sa zicem ca nu-ti plac blondele si preferi brunetele, dar de blonda din grupul meu te indragosteai pe loc, omule!
Mijlocelele erau trase prin inel, parul lung si ondulat, sanii fermi ca niste mere coapte, mersul de gazela, manierele de printese, picioarele perfecte.
Ne-am strans la sfat inainte de nunta sa stabilim garderoba.
-Fetelor, doar eu voi purta rochie alba si fara sa fiu egoista, cred ca ati inteles ca trebuie sa fiu cea mai frumoasa, adica sultana pentru sultanul meu, le-am spus sincer. Sa nu imi faceti concurenta alegand o rochie de aceeasi culoare, dar nici in negru nu prea vreau sa va vad! Voi sunteti fetele mele frumoase si am gasit magazinul de unde trebuie sa va luati rochii domnisoare de onoare le-am spus sigura pe mine!


Ele au inceput sa se planga si sa ma implore dinainte: sa nu fie prea scumpe, sa nu fie rochii de femei mature cu paiete si tone de sclipici, sa nu fie asa, sa nu fie pe dincolo! Imi cam puneau gusturile la indoiala, de aceea am deschis laptopul si le-am invitat sa analizeze cu grija rochia Anemona. Era o croiala ce merita purtata de fotomodele. Stransa pe corp in partea de sus sublinia mijlocelul delicat, dar si formele seducatoare ale sanilor. Prin decolteul rotund se puteau admira in voie gatul si ceafa, puncte feminine de maxima importanta pe care unii barbati le considerau extrem de sexy. Bratele albe si tinere puteau fi privite in voie. Picioarele erau ascunse de poalele lungi si generoase, dar si acesta era o strategie. Era o invitatie sa iei fata cu totul daca vrei sa stii ce picioare poseda…
Fetele mele dragi au batut din palme cand au vazut modelul si preturile: 249 de lei, un adevarat chilipir fiindca aratau mortal. Cat material scump intrase la fiecare piesa in parte! Numai voalul, dantela de buna calitate si lycra adunate impreuna acopereau pretul.
Si deodata, ele au inceput sa rosteasca intr-un cor al dorintelor: „Rochie Anemona, rochie Anemona” mi s-a parut ca suna ca un cor ingeresc.
Deja magia rochiilor pentru domnisoarele de onoare functiona, mai ramanea sa alegem culorile: albastru, bordo, fucsia, roz prafuit…
Le-am comandat pe loc si in trei zile au sosit la adresa indicata. Fetele ardeau de nerabdare sa le imbrace, eu doream sa dau zilele si orele inainte sa fiu mireasa lui.
In ziua in care am aparut cu alaiul de sultana la nunta, privitorii au izbucnit in urale si apluze. Mi s-a parut ca el, sultanul meu, este cel mai puternic om din univers, iar noi, fetele cele mai frumoase din lume.
Fetele din suita mea au fost cele mai frumoase cadane. Si astazi, cand ne intalnim, spunem in cor:„Rochii Anemona, rochii Anemona”…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *