Uncategorized

Cum am gasit psihologul ideal in Bucuresti

Stiti cat de mult sufera trupul cand sufletul este bolnav? Sperantele izvorasc din spirit si ele lumineaza trupul, dar cand se sting toate luminile din jur, intunericul te orbeste si iti vine sa strigi de frica. Si de ce ai impresia ca au murit toti oamenii buni din jur si ai ramas in mijlocul dusmanilor de moarte?
Din cand in cand mi se declansau crizele de plans. Mi se usca gatul de durere, mi se umflau ochii, iar capul ma durea sa-mi plesneasca. Mi se parea ca-i pedepsesc pe cei din jur procedand asa. Urmau perioadele in care ma chinuia teama ca se va intampla un lucru rau. Chiar si cand niciun nor nu parea sa-mi intunece existenta si cand radeam cu gura pana la urechi, frica venea pe furis si ma paraliza.
„De ce razi asa? Chiar nu stii ca te asteapta o mare nenorocire?” Mi se facea frica, atat de frica, incat imi tremura inima in piept si simteam ca imi explodeaza. Apoi ascultam pana la epuizare cantece triste, din acelea de storc lacrimi.
-Stop! Te distrugi asa, mi-am zis cu hotarare! Ai nevoie de cel mai bun psiholog Bucuresti.
Si cum il gasesti? Daca te-ai hotarat sa-ti eliberezi sufletul de fobii si de indoieli, apeleaza la specialistul potrivit. Iata dupa ce il poti identifica:
1.prezentarea de pe site si structura acestuia. Toate acestea demonstreaza ca este un om organizat, bun manager al succesului personal, prin urmare te va conduce cu succes catre vindecare. Vreau sa va spun ca am analizat multe site-uri ale psihlogilor din Bucuresti, dar niciunul nu este ca al Florentinei Matreata.
M-a fascinat poza care reproduce un peisaj estival si mai ales citatul motivational: „In gradina Naturii, floarea cea mai aleasa este Omul si in Om, frumusetea spiritului sau.”
Alaturi de datele de contact stau informatiile despre specialist, studiile postuniversitare si cursurile de formare, dar si terapiile pe care le ofera pacientilor sai. In urma terapiilor personalizate, Florentina Matreata poate sa:
-readuca armonia sufletului si a gandurilor
-intareasca personalitatea si eul,
-provoace manifestarile de empatie fata de propria persoana si fata de ceilalti
-sa rezolve conflictele intrapsihice.
2. evaluarile pacientilor. „Alaturi de Florentina Matreata am revenit la o viata normala, am reusit sa ma accept asa cum sunt si sa imi inving temerile si tristetile. Daca nu ar fi fost priceperea ei, viata nu mi s-ar fi parut niciodata frumoasa.” Acesta a fost declaratia Ecaterinei V. Si iata ce spune tanarul Romeo A.: ”M-au adus la psiholog dupa ce am inghitit un tub de pastile la liceu. Mi s-au facut spalaturi stomacale si m-au adus pe sus la psiholog. Abia cand doamna psiholog a cerut sa ramana singura cu mine si a spus ca nu ma poate ajuta, daca eu refuz, am fost de acord sa vin la cabinet. Asa am aflat ca sunt infiat, dar am acceptat crudul adevar si nu m-am mai gandit niciodata sa imi iau viata, cand cineva alege sa ma parasesca. Am inteles ca in viata noastra oamenii vin si pleaca si orice intalnire are un rol important in formarea noastra”.
Sunt bine. Nu mai plang si nu imi mai este frica atunci cand rad datorita Florentinei Matreata, cel mai bun psiholog Bucuresti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *