Articole Comunicat de presa

O poarta cu telecomanda, visul oricui inchide si deschide porti

In institutii, portarul este cel condamnat sa inchida si sa deschida porti. Nu este deloc usor, cand ninge, ploua sau bate soarele cu toata puterea, cineva sa fie marele sacrificat si sa traga de portile grele din lemn sau din fier!
Ii ingheata mainile sau ii ia capul foc, in functie de vreme si da, se simte obosit fiindca face sute de kilometri si trage de sute de kilograme cu bratele. Portarul este in permanenta ud in zilele mohorate de toamna, daca institutia nu s-a gandit la telecomenzi porti.
Cand ploua cu galeata, iar el iese din ghereta, nu-si poate lua umbrela sa-si faca datoria. Se intelege ca stand ud toata ziua sfarseste prin a se imbolnavi.
Sa stiti ca nu numai in institutii cineva trebuie sa inchida poarta oricat ar fi de grea. In fiecare familie exista portarul casei, care se urca ultimul in masina fiindca trebuie sa traga de porti si sa le securizeze. Nevoia de porti cu telecomanda se explica atat pentru eliminarea efortului fizic, cat si pentru deteriorarea acestora care sunt inchise si deschise succesiv.
De ce am ales telecomenzi porti pentru acasa, dar si pentru firma pe care o conduc?


In primul rand, pentru ca am fost in copilarie si in adolescenta portarul familiei. Cand imi era lumea mai draga, cineva suna si doar nu se ducea cel mai batran sa deschida, ci cel mai tanar. In al doilea rand, mi-am dat seama ca o data la doi ani acestea trebuie inlocuite fiindca tot tragand de ele se deterioreaza.
Un sistem bine pus la punct, cu telecomanda, securizeaza perimetrul locatiei fiindca nicio alta persoana straina nu poate pune mana pe porti sa le deschida, daca nu are la dispozitie telecomanda.
Dincolo de aspectul oficial, elegant, durata de viata a portilor care sunt manevrate cu telecomanda este mult mai mare decat a celor care se deschid si inchid in mod obisnuit.
De ce am ales telecomanda de la Nice.com?
1) Mi-a placut mesajul cu care am fost intampinata:„Daca gasiti undeva mai ieftin, noi va dam banii inapoi!”
2) Am analizat portofoliul si este impresionant. Clienti renumiti se declara ultramultumiti de produsele acestui magazin si de serviciile oferite de profesionistii care il deservesc.
3) Preturile excelente, raportate la calitatea produselor si la economiile care se pot face datorita lor. Acestea sunt cuprinse intre 79-100 lei. Imaginati-va ca viata portilor s-a marit de pana la 10 ori cu ajutorul telecomenzilor!
4) Experienta de 6 ani pe piata de profil din Romania concretizata in aprecierile superlative ale clientilor.
5) Oferirea de suport tehnic si garantie la automatizari porti.
6) Disponibilitate maxima fata de clienti, care pot contacta prin orice retea si mijloace reprezentantii magazinului.
7) In cazul produselor aflate permanent in stoc livrarea se face in 24 de ore, iar in cazul in care acestea nu se afla in 2 zile.
Sistemele de automatizare de la Nice.com sunt ideale fiind garantate mult timp si asigurand securitatea si confortul. Cu o investitie minima se pot face economii substantiale, gandindu-ne la faptul ca hotii nu mai pot patrunde dincolo de proti, bariere si usi automatizate si la faptul ca portile nu se mai strica asa de des fiindca sunt inchise si deschise manual si imperfect, uneori cu brutalitate.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *