Articole Comunicat de presa

Dotari pentru saloane de infrumusetare

Intr-un salon de infrumusetare sau frizerie sunt utilizate inpermanenta ustensile ce pot si folosite la mai multe persoane, ca de exemplu foarfecele. Insa nu este indicat ca aceeasi pereche sa fie utilizata la urmatorul client fara a fi sterilizata, existand riscul capatarii anumitor boli ce se pot transmite. Acest lucru este cunoscut de catre orice make-up artist si frizer profesionist, iar in acest scop sunt utilizate cele mai bune metode de sterilizarea a ustensilelor.
Una dintre aceste metode este reprezentata de utilizarea unui sterilizator Pupinel, un dispozitiv care sterilireaza ustensilele dintr-un salon de infrumusetare cu ajutorul aerului cald. Acesta reprezinta o solutie moderna, eneganta si rapida, comparativ cu alte medode conventionale, care pot lua mult timp. Pe langa acest tip de sterilizator mai gasim pe piata si alte modele, ca de exemplu sterilizatoare cu UV sau sterilizatoare cu qartz.
Pe deasupa, acest aparat nu este exclusiv destinat doar saloanelor de infrumusetare ci si cabinetelor medicale, cabinetelor veterinare sau cele de infrumusetare canina. In toate aceste cazuri este esentiala sterilizarea ustensilelor.
Acest aparat este foarte usor de utilizat, silentios si are dimensiuni foarte mici, asa ca poate fi amplasat oriunde. Prin intermediul panoului central utilizatorii pot regla temperatura necesara si timpul de actiune al sterilizatorului. Interiorul aparatului este din inox, foarte rezistent, asa ca poate fi utilizat fara probleme pentru multi ani si nu trebuie sa lipseasca din cadrul unui astfel de business.
Diverse modele de sterilizatoare putem gasi pe Trendis.ro, un magazin dedicat produselor de infrumusetare, avand parte de numeroase oferte si reduceri. Numeroase accidente au avut loc de-a lungul tipului datorita nesterilizarii corespunzatoate a ustensilelor, un lucru de care putem uita cu  acest sterilizator, capabil sa indeparteze toate impuritatile ramase pe acestea si sa ne permita sa le utilizam din nou fara proleme si fara riscuri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *