Mobilier Sculptat Manual și Producție Piese CNC

Art-Mobirel.ro este una dintre cele mai apreciate firme care confecționează mobilier bisericesc la comandă, folosind atât modele proprii, dar acceptând și modelele mai speciale cerute de clienți.
Piața de mobilier bisericesc a cunoscut o mai mare dezvoltare în ultimii ani, odată cu ridicarea a mai multor biserici în diferite comunități din România. Fiecare comandă de mobilier bisericesc este personalizată în funcție de necesitățile clientului și de spațiul avut la dispoziție. Nu se poate vorbi de două piese de mobilier bisericesc identice, chiar dacă stilul acestora este asemănător.

Vă invităm să vizitați paginile acestui site web art-mobirel.ro care prezintă lucrările realizate, lucrări organizate în categorii:

Mobilier Bisericesc
Mobilier sculptat
Restaurare mobilier
Sculptură manuală

Art-mobirel.ro poate executa mobilier sculptat manual.
Mobilierul sculptat manual conferă locuinței dumneavoastră un design special și exclusivist.Originalitatea sculpturii manuale a făcut un pas în față, aducând astfel un plus de originalitate și însuflețind estetic orice tip de încăpere, indiferent de stilul ambientării.

Mobila sculptată se realizează trecând prin mai mulți pași principali.
Cel mai important este realizarea proiectului de execuție, pe baza căruia se va lucra pană la finisare. Apoi, materialul lemnos (care poate fi stejar, tei, cireș, paltin) se pregătește de către tâmplari în subansamble principale, prin măsurare, tăiere, rindeluire, lipire, șlefuire. Aceste subansamble principale merg apoi la șablonat cu motivele decorative ce urmează a fi sculptate de către meșterii sculptori.Sculptura se realizează manual, pe baza ghidajelor desenate în faza de șablonare. Fiecare piesă se finisează atent prin șlefuire, tratare cu substanțe necesare pentru a rezista cât mai mult în timp, și lăcuire pentru oferirea de luciu si strălucire.

Firma noastră oferă de asemenea și servicii profesionale de Gravare Lemn CNC cu masini router CNC în realizarea diverselor articole decorative pentru mobilier, semnalistică publicitară, și articole personalizate, piese CNC .

Ce este sculptura CNC?
Tehnologia CNC ( router CNC – mașină cu comandă numerică ) este folosită în debitarea și gravarea materialelor folosind fișiere computerizate. În funcție de proiectul ales, grosimea sau compoziția materialului, modelarea suprafeței se face cu freze diferite.
Există freze pentru debitare, gravura, conice, rotunde, pentru orice tip de proiect, de la modelarea 3D a unor forme de relief, până la crearea de ștanțe sau matrițe. Această tehnologie este folosită ca aplicații în diverse domenii, și se pot crea obiecte de mobilier, sculpturi în lemn sau piatră, decorațiuni interioare sau exterioare, traforuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *