Comunicat de presa

Magazinul de Leduri – singurul producător local de Corpuri de Iluminat LED

Magazinul de Leduri (www. magazin-leduri.ro ) este o interfată web cât și o aplicație ecommerce care permite oricărei persoane, achiziționarea produselor noastre . Echipa noastră este formată din profesioniști care vă stau la dispoziție atât pentru întrebările pe care le aveți cât și pentru design, montaj sau consultanță în materie de iluminat led, atât pentru spații personale cât și pentru spații și aplicații industriale sau business.

Firma noastră vă pune la dispoziție Corpuri de Iluminat Led

Corpurile de iluminat au fost și sunt o necesitate. Acestea se pot folosi ca și decorațiuni interioare, precum lustre moderne, candelabre, dar și aplice. După cum știm corpurile de iluminat sunt atât pentru exterior, precum cele de grădină sau curte, cât și pentru interior, precum cele pentru baie, bucătarie, hale sau birouri.

Corpurile de iluminat care înglobeaza tehnologia LED reprezintă soluția rațională modernă pentru iluminat eficient.Calitatea luminii și eficiența energetică au la baza performanțele LED-urilor de proveniență controlată și a circuitelor electronice dedicate.

Accesând magazin-leduri.ro veti găsi toată gama de corpuri dar și accesorii.

Corpuri de iluminat pentru interior

Corpuri de iluminat cu LED, lămpi decorative, Corpuri de iluminat cu montaj pe perete şi tavan, veioze şi lampadare, corpuri de iluminat încastrate, tensiune normală şi redusă, corpuri de iluminat încastrate T5/ T8 / TC, lămpi încastrate în perete, corpuri de iluminat suspendate, corpuri de iluminat aparente şi suspendate T5/T8, spoturi LED şi sisteme de şină cu proiectoare, sisteme de cabluri şi şină, sisteme modulare .

Durată de viaţă mai mare

Corpurile de iluminat cu LED-uri au o durată de viață mult mai mare în comparație cu cele tradiționale. De obicei, LED-urile au o durată de funcționare între 40.000 și 70.000 ore, spre deosebire de 750 ore cât are un bec incandescent tradițional.

Întreţinere redusă

Comparativ cu iluminatul tradițional, LED-urile au o durată de funcționare de 70.000 ore.Nu necesită întreținere pe durata timpului lor de viață și nu generează costuri de înlocuire.

Dă un stil aparte locului dorit de tine și pune accentul pe corpurile de iluminat diponibile în magazinul nostru online, magazin-leduri.ro

Toate modelele de corpuri de iluminat sunt fabricate din materiale de calitate, durabile și elegante iar prețurile acestora sunt de nerefuzat. Pentru a beneficia și dumneavoastră de oferta noastră, nu ezitati să vizitati site-ul magazin-leduri.ro și selectati produsele care v-ar interesa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *