Comunicat de presa

Ce forme de ceasuri preferati?

Din totdeauna am fost atrasa de ceasuri, mi-au placut inca din adolescenta si am dezvoltat o pasiune pentru ele, fiind aceesoriile mele preferate pe care le puteam purta intodeauna, indiferent de momentul zilei.

Mi-a placut sa colectionez diferite modele, in functie de forma lor fie ca este rotunda, fie ca este patrata sau dreptunghiulara.

 

Recunosc ca eu una am fost atrasa si de cele barbatesti, iar primul meu ceas barbatesc  l-am cumparat cand am fost intr- o vacanta din Grecia.

Atunci efectiv m-am indragostit de el si nu am putut sa renunt sa il las acolo.

 

Prima achizitie de genul acesta a fost una grea deoarece aveam idei de genul ca nu se poate ca o femeie sa poarte un ceas de sex masculin, in conceptia mea de atunci, noi femeile trebuia sa purtam numai lucruri elegante si finute special concepute pentru noi, pentru sexul frumos.

 

Insa pe parcursul anilor mi-am schimbat ideile si mi-am dat seama ca si anumite lucruri sau accesorii barbatesti de multe ori ne scot in evidenta mult mai mult feminitatea.

 

De ce trebuie sa tinem cont insa atunci cand ne cumparam un accesoriu de genul acesta este ca el sa ni se potriveasca, sa ne defineasca, iar noi sa ne simtim bine atunci cand il purtam.

 

Noi, femeile suntem foarte norocoase, deoarece nu ducem lipsa de modele, vom putea gasi multe si cat mai diferite modele de ceasuri dama  de unde vom putea alege, important este sa stim ce model ni se potriveste si ce ne-ar avantaja foarte mult in functie de constitutia noastra.

Majoritatea modelelor pentru femei sunt in special rotunde, deoarece acesta este principalul model cautat  cu care nici nu se da gres, acum el poate varia in functie de marimea lui

 

Voi ce parere aveti? Ce ceasuri considerati ca vi se potrivesc si care sunt preferatele voastre?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *