Uncategorized

De ce sa alegem externalizarea serviciilor contabile

Externalizare serviciilor o optiune practicata ca metoda de eficientizare a costurilor cu personalul
Servicii contabilitate
Servicii contabilitate

Externalizarea, serviciilor de contabilitate reprezinta repartizarea unor sarcini obiective sau a unui intreg segment definitoriu catre o entitate externa in domeniu de specialitate. Despre acest subiect se discuta mult in ultimul timp. Pentru ca este solutia perfecta, atunci cand cautam un plus de eficienta si costuri mai mici. Externalizarea se face pe baza unui contract de prestare servicii intre cele doua societati. Din ce in ce mai multe companii renunta la a mai tine acest domeniu in incinta. Este coplesitor, intradevar pana este gasita firma de contabilitate potrivita si pana se stabilesc conditiile contractuale. Rezultatul si avantaje de dupa, va vor face sa continuati fara sa stati pe ganduri.
De ce sa elegem externalizarea serviciilor de contabilitate :- Reducerea considerabila a costurilor – Mentinearea unui angajat permanent este costisitoare. Plata unui salariu ce atrage dupa sine cheltuieli datorate bugetelor de stat, prime, etc.. Cheltuieli zilnice/lunare necesare angajatului (consumabile,computer, mobilier etc.).
– Timp economisit – Dupa o cautare aspra, in urma careia am gasit o firma de contabilitate capabila si responsabila, vom putea profita de mai mult timp liber. Si ma refer la timp ce-l risipeam verificand un angajat contabil.

– Eliminarea riscului de a exista probleme in documentatie – Datorita cunoasterii avansate a eventualelor erori, un contabil expert este capabil sa le inlature inainte ca acestea sa provoace complicatii.
– Beneficiem de experianta unor experti contabili – Avand o experienta ampla, ne putem baza pe cunostinte dobandite din diverse domenii de activitate, avand clienti ce acopera o gama larga de specialitati.
– Confidentialitate asigurata – Datorita faptului ca pentru aceasta colaborare exista un contract, bine stabilit semnat de ambele parti, toate datele noastre sunt in siguranta. Atat informatiile contabile cat si cele ale salariatilor.
– Scapam de o responsabilitate – In cazul orcarui control fiscal, firma de contabilitate isi asuma raspunderea pentru a oferi lamuriri autoritatilor.
Acestea sunt cateva din cele mai importante avantaje, in cazul in care doriti sa apelati da o firma de contabilitate.

Narval Group

Telefon 0213344007

http://www.narval.ro

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *