Uncategorized

Nadine, speaker motivational la conferinta Femei de cariera. Participa si tu!

Dupa ce, pe 4 noiembrie, vedeta a sustinut primul sau workshop motivational, pe 23 noiembrie vine la a VI-a editie a conferintei Femei de cariera pentru a vorbi despre experientele sale, dar si despre noul capitol profesional al carui motto este: “Viseaza, Vizualizeaza, Realizeaza”.
Nadine-conferinta-femei de cariera
Nadine-conferinta-femei de cariera
Vedeta a pus bazele conceptului DREAMBOARD si se transforma in speaker motivational! In cadrul prezentarilor sale, Nadine isi va spune povestea si va indemna oamenii sa faca alegeri diferite pentru indeplinirea visurilor lor. Ea a facut-o deja si mai are inca multe de aratat!

Vino sa o intalnesti in cadrul celei de a VI-a editii a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro. Participa GRATUIT. Inscrie-te folosind formularul de inscriere.

Despre noul proiect al vedetei

Nadine incepe un nou capitol profesional al carui motto este: “Viseaza, Vizualizeaza, Realizeaza”, construind primul concept pentru conferintele ce urmeaza sa le tina din postura de speaker motivational. In cadrul intalnirilor, Nadine isi va spune povestea si va indemna oamenii sa faca alegeri diferite pentru indeplinirea visurilor lor. Ea a facut-o deja si mai are inca multe de aratat! Motivatia ei o lasa aici:

“Aveam 6 ani, eram intr-o casa de copii si vedeam cu ochii mintii tot ceea ce traiesc astazi: O familie, o casa mare si frumoasa, vedeam o viata prospera, traita in siguranta si armonie. Nu stiam ca se numeste vizualizare… nu stiam ca trimiteam in timp si spatiu o alta realitate cu care aveam sa ma intalnesc, stiam insa, desi aveam doar 6 ani, ca de mine depindea indeplinirea a tot ceea ce visam; mai stiam, totodata, ca acea viata imaginata era atat de reala in mintea si in trupul meu, incat cu siguranta ea exista deja si era doar o chestiune de timp pana avea sa se manifeste. Adormeam cu greu din cauza entuziasmului, de abia asteptam sa treaca timpul, pentru a ma bucura de acea viata, ce stiam cu toata fiinta mea ca imi apartinea. Desi in jurul meu totul era un cosmar, imaginatia mea a facut un cocon care m-a protejat. Un cocon atemporal, ziua cosmar, noaptea – o viata de vis.

Pana la acea varsta nu vizualizam o altfel de viata decat cea pe care o traiam, intrucat aveam o viata fericita, insa cand diverse lucruri dramatice au tot inceput sa se intample, iar situatia mea de viata s-a schimbat considerabil, atunci, ca un mecanism de aparare, au inceput aceste dorinte aprinse de a-mi schimba conditia de viata, dorinte ce in timp s-au transformat in visuri.

Acele visuri au stat la baza a tot ceea ce sunt si am astazi. Mi-am urmat cu religiozitate visurile, am crezut in ele, le-am respectat, am investit in ele, iar ele s-au manifestat in cele mai mici detalii!”, spune Nadine.

Ce inseamna DREAMBORD?

“Am dezvoltat proiectul DREAMBOARD, intrucat stiu ca visurile noastre se indeplinesc pentru simplu motiv ca decidem asta. Decizia impreuna cu un DreamBoard, cresc sansele indeplinirii unui vis maret.

In Romania, majoritatea oamenilor nu isi dau voie sa viseze cu ochii deschisi la o viata traita in prosperitate si la o viata traita din plin.

Inteleg din punct de vedere social si chiar individual de ce reactionam asa, insa eu vin cu o alternativa, o modalitate de a ocoli acest patern defectuos pe care il avem cu totii, acela de a nu crede in noi si in visurile noastre.

Promovez un control mai mare al unui individ asupra destinului sau. Vreau sa investim in visurile noastre!

Fie ca suntem bogati sau saraci, avem aceleasi sanse de a ne indeplini visurile. La atelierele mele, pe langa constructia unui DreamBoard, argumentez si de ce acele visuri se vor indeplini.

Al doilea modul al atelierului, “Master-Planul Vietii”, va da participantului uneltele de care are nevoie pentru a-si edita viata si a scoate sau adauga din si in viata sa, acele elemente de care are nevoie pentru a trai o viata implinita, prospera si de calitate.

Aceste ateliere de lucru se adreseaza adultilor, adolescentilor si seniorilor.

Am un proiect cu ONG-ul meu, “Do Good”, pe nume “Planuri de viitor”, in care am diverse ateliere de lucru cu tineri. Acest proiect are multe elemente in comun cu atelierul DreamBoard. Rezultatele sunt spectaculoase. Tinerii, daca la inceput erau confuzi, fara directie in viata, ingrijorati pentru soarta lor, dupa terminarea atelierului totul capata sens pentru ei. Atelierul i-a ajutat sa identifice ce vor sa faca in viata si, la fel de important, cum si ce sa faca pentru a ajunge sa traiasca viata pe care si-o doresc”, spune vedeta, increzatoare in noul sau proiect.

Vino si tu la conferinta „Femei de cariera” si afla ceea ce trebuie sa stii pentru a obtine succesul in plan profesional. Participa Gratuit, inscrie-te aici aici!

Conferinta este sustinuta de sponsorul principal, ALF (Afaceri si Leadership Feminin), de sponsorii secundari, AI PR!, Himalaya Wellness, ECC Romania (Centrul European al Consumatorilor din Romania), SEOmark.ro, dar si de partenerul media principal, Acasa.ro, de partenerii media secundari, Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising, Ziare.com si de blogurile partenere, DianaSolomon.wordpress.com, PRcafe.ro si ralucauluiteanu.eu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *